Efterlängtat för förskolan

Nu finns det flera viktiga nyheter för alla förskolor som dokumenterar gruppens utveckling. Vi hoppas därför att det ska bli full fart på att synliggöra barngruppernas utveckling runt om i landet!

Förskolan kan nu tilldela pedagogiska planeringar till gruppen som helhet. Kommentarer och dokumentation som man kopplar till planeringen blir då gemensam för gruppen. Kommentarer kan här bara göras av personal. Under Fokus och på startsidan (under Pedagogiska planeringar) kan barnet hitta sina planeringar, både de som är tilldelade till gruppen och de som är tilldelade till barnet. Dokumentation för gruppen kan göras i gruppens Blogg och kopplas ihop med den pedagogiska planeringen för gruppen. Det är nu också möjligt att koppla ett Blogg-inlägg till läroplanen.

Vi har även gjort förändringar som inte bara påverkar förskolan. Blogg och Lärlogg har fått en ny design där man får välja från när man vill se inläggen i ett arkiv.

Förskola1

 

förskola2

 

Förskola3

Mer förbättringar för förskola är på gång…

Tyck till

Har du funderingar och synpunkter kring det vi nyligen lanserat eller andra önskemål för t.ex. Förskolan? Tyck till här >>

Hälsningar Unikum