Nytt år – nya webbplatser den 4:e januari …

  • För:
  • Alla,
  • Förskola,
  • Grundskola

Vi börjar året med att hälsa dig välkommen till uppdateringar av vår hemsida och vårt forum. Vi planerar att vara klara med uppdateringen den 4 januari, ta i trä …

Ny hemsida

Den nya hemsidan skall bland annat göra det lättare att hitta information om rätt skolform för nya besökare. För de Unikum-användare som använder www.unikum.net för att logga in så kommer inloggningsknappen att ligga på precis samma ställe som tidigare, uppe till vänster. (Oftast är det smartare att logga in direkt på start.unikum.net, så kanske dags att ändra länken eller bokmärket för Unikum-inloggningen till http://start.unikum.net redan nu, om du inte gjort det?)

Nytt forum

En viktig nyhet i det nya forumet är att vi samlar era ”Reseberättelser” här. Det gäller alltså berättelser som ni delat med er av kring hur ni arbetar med webbstöd kring pedagogisk dokumentation, utvecklingssamtal, formativ bedömning med mera. Under hösten har dessa Berättelser haft ett tillfälligt hem i ”På gång” under Nyheter, men kommer att flyttas till sin egen hedersplats i forumet.  Ni kommer nu kunna skicka in egna berättelser här också. Annat värt att notera i forumet:

  • Delarna ”Tyck till” och ”Hur gör man” hittar du nu direkt som flikar i forumet.
  • Inloggning i forumet kommer vara lite uppdaterad – och använda din vanliga Unikum-inloggning på ett nytt sätt.

.

OBS: Inga nya inlägg i forumet under uppgaderingstiden 27 dec – 4 jan

Under tiden 27 december till 4 januari så arbetar vi med att flytta innehållet i det befintliga forumet till det nya. Under denna tid så kommer du inte kunna skriva i forumet, men du kommer kunna läsa befintliga inlägg. Från den 4:e januari så beräknar vi att du kommer kunna göra nya inlägg i det nya forumet.

God jul!
Vi på Unikum